Recensioner av boken

by on 14 augusti, 2015

Det känns fantastiskt att min bok blivit så uppskattad, och jag blir verkligen glad för alla fina recensioner! Tyvärr hinner jag inte svara på allt just nu, men ni ska veta att varje ord värmer!

”Jag har snart läst ut din bok, och det är många känslor som kommer upp, mycket sorg o mycket dödstankar eftersom din bok påminner mig mycket om när jag var yngre, då jag också hade dödstankar men jag visste inte varför. Jag hade inte problem med maten utan mobbningen. Jag tycker att du skriver välartikulerat i boken. Det är så mycket jag vill skriva till dig men jag kommer inte på orden nu. Men du är en väldigt fin person.” – David, 35

”Vilken jättetalang du är på skrivandets och talets väg. Man blir rörd. Fler borde ut med alla tankar och känslor. Du är ju för fasen en vägvisare för jättemånga! Du behövs för alla runt om. Kör på!” – Jörgen, 58

Kommentera