#Drivkraften

by on 31 augusti, 2015

Då kör vi!
– Tack Fredrik och Talos Media för du/ni gör detta möjligt för mig.

Att ha idrott som ett ämne i skolan har länge varit självklart. Vi alla vet att ingen föds med bra kondition, och att det är hälsosamt att röra på sig. Men hur kommer det sig att så många verkar tro att en stark självkänsla kommer av sig självt? Flera av oss lägger idag mer energi på att passa in i flocken än på attverkligen må bra och gå vår egen väg. För mig är det i stort sett samma sak att träna sin kropp som sin självkänsla. Du behöver utmana dina rädslor för att bli starkare psykiskt, på samma sätt som du behöver utmana dina muskler för att utvecklas fysiskt.

Det ligger i vår natur att vilja utvecklas, annars skulle varenda människa krypa omkring. Det som är unikt med min podcast är att jag kommer fokusera på alla områden inom personlig utveckling och hälsa. Avsnitten kommer främst bestå av intervjuer med personer som har ett tungt bagage.

11887972_10153279564083411_7329771302619511229_n

Kommentera