Recension av föreläsningen

by on 8 september, 2015

”Vill än en gång tacka dig för en fin föreläsning som var mycket sevärd och som diskuterades flitigt av eleverna i veckor därefter. Vi upplevde föreläsningen som mycket äkta och att du som föreläsare hade en mycket stark grund att stå på. Mycket välordnad, inspirerande och du visade på god förmåga att få eleverna att lyssna.
Eleverna har berättat att det kändes så äkta och att det fick syn på problematiken! Så av oss får du de starkaste rekommendationerna som går att få!” – Ljud och bildskolan, Kristianstad

Tack snälla LBS för dessa fina rader! Går rakt in i hjärtat och jag är så tacksam över att varje dag få fortsätta detta förändringsarbete. Drivkraften och passionen till detta kan ingen kan ta ifrån mig. Aldrig får vi sluta bry oss om våra ungdomars mentala hälsa <3 <3

2rrosor2_65493432

Kommentera