Recension av boken

by on 23 april, 2016

Jag har under senaste månaden börjat läsa en självbiografi som heter “Från dödstankar till livsglädje” som är skriven utav Malin Rosén, och den handlar då om Malin och hennes kamp mot psykisk ohälsa som t.ex hennes ätstörningar, som höll på att ta livet av henne. Jag tycker verkligen att denna boken är riktigt bra då hon också nämner att ingen är perfekt. Och att självkänsla är något alla får jobba på. Man behöver jobba på det hela livet, det är inget man kan lägga åt sidan utan man behöver träna på det lite då och då för att inte få självkänslan att falla. Det är viktigt att ta sig själv på allvar, att man mår bra i sig själv är nummer ett på prioriterings listan. Hon ger mycket bra exempel på hur man kan stärka sin självkänsla eftersom hon varit med om det själv.” – Utdrag av Nationella Prov i Svenska, skrivet av Malou Kajsson 17 år

bok

 

 

 

Kommentera