Ta rodret över ditt eget liv!

by on 11 juni, 2016

Om du har en magnet och målar den i en ful färg så slutar den inte att fungera, den drar ändå till sig saker. Dragningskraften kommer inte från den målade ytan utan från magnetens kärna. Samma sak gäller dig. Det har ingenting med solbränna, hy, vikt, magrutor, thigh-gap eller hår att göra. Det är det på insidan som får folk att dras till dig. Du måste jobba på din magnetkärna och skapa en go känsla inombords för att kunna dra till dig personer och annat som befinner sig på samma höga frekvens. Lika attraherar lika, så är det bara. Tänk på vad du sänder ut.

Människor som mår bra i sig själva attraherar andra som också mår bra i sig själva. Att vara lycklig är ett val man själv gör, inte något som ”händer en” om man har tur. Det förflutna har ingen betydelse och är ingen ursäkt, idag är en ny dag. Bli kraften i ditt eget liv!

Bild1

Kommentera