Världens bästa jobb!

by on 15 juni, 2016

Det är så härligt med positiva uppdateringar om hur mina tidigare klienter mår och har det idag. När de äntligen kan leva utan inre ”bojor” och i ett friare liv. Det ska vara gött att leva (som många av er har som motto idag) och om det inte är det står något tokigt till. Med vetskapen om att vi alla en dag kommer dö gäller det verkligen att passa på. Livet är ett smörgåsbord, ta vad du gillar och strunta i resten. Egentligen ska det inte behöva vara svårare än så.

Enligt mig själv har jag världens bästa jobb. Att få pusha och följa människor i deras utveckling, se skillnaden från bara något år sedan då flera av dem klev in med tunga steg, till idag mötas av olika solstrålar som nästan exploderar av livsglädje. I förmiddags sa en klient följande: ”Livet är ju en fest och det är inte förrän nu jag börjat inse att jag faktiskt är bjuden.” Så klockren!

Modiga, starka ungdomar som numera kan inspirera andra till att börja sin personliga utveckling. För vi har ALLA en berättelse och även ett bagage, vilket betyder att om vi inte vågar prata om hur vi känner kommer detta fortsätta påverka oss tills vi tar makten över våra tankar. Jag är mäktigt stolt över er allihop! Flyg nu riktigt högt som de underbara eldsjälar ni är. ALL KÄRLEK

 

IMG_6805 the-world-is-what-you-believe-it-byron-katie-daily-quotes-sayings-pictures

Kommentera