Låter du människor ”trampa” på dig?

by on 7 september, 2016

För att vi inombords inte ska fastna i ilska och bli bittra behöver vi få ut vad vi känner, speciellt svårt kan detta vara i nära relationer. Oavsett hur mycket du ser upp till vissa personer eller hur nära ni står varandra, behöver vi vara tydliga med våra gränssättningar. Det är nödvändigt för att vi ska fortsätta utvecklas. Om du inte säger ifrån när andra gör eller säger något mot dig som du inte tycker känns ok, visar du inte respekt mot dig själv och detta kommer i längden skada din självkänsla. När vi vågar vara ärliga och äkta mot oss själva blir hela livet mer lustfyllt.

”Att bli bättre på att stå upp för sig själv är som att gå in ett par nya skor – det kan skava till en början men sen blir det riktigt skönt” som Tomas Gunnarsson en gång sagt. Våga utmana din rädsla för hur omgivningen kommer reagera och ta ansvar för det som är ditt!

14225340_1292987910712917_559003529714132277_n

Kommentera