Skapa din egen film

by on 1 juli, 2014

Drömmar förblir drömmar om inget slutmål och datum finns. Är det inte märkligt att folk accepterar att känna söndagsångest istället för att hitta ett arbete där man känner stark tillfredsställelse? Livet är kort om vi jämför med hur länge vi ligger under marken. Vad vill du uppnå? Vi har fått ett antal år här på jorden. Livet är en fantastisk gåva och du väljer själv hur du vill använda denna tid! Du är skådespelaren i din egen film. Jag väljer själv hur jag vill skapa mitt liv. Vill du fortsätta leva ditt liv i ett ekorrhjul eller våga prova dina vingar? Du förtjänar att må bra och varje dag gå till ett arbete som känns meningsfullt för dig.

Jag har valt ett arbete som jag vaknar upp och längtar till och jag är övertygad om att alla kan hitta sitt drömjobb och få möjlighet att uppleva denna känsla. Men ofta kommer inte jobbet till oss utan den bästa vägen är att utforska oss själva för att kunna ta reda på vart vår passion finns. Idag är jag tacksam över de lärdomar jag fått genom mina jobbiga upplevelser i livet. Dem har gjort det möjligt för mig att hjälpa andra till ett bättre mående.

lennon

Kommentera