Inspelning av web-utbildning

by on 19 juli, 2014

Befinner mig just nu utanför Stockholm för inspelning av web-terapi i samarbete med Lifecap. Det är så härligt att få inspiration, vara omringad och ha förmånen att ta del av andra kompetenta terapeuters erfarenhet och kunskap. Känner stor tacksamhet över att få jobba med något så utvecklande och givande som kognitiv coach.

denna

I torsdags låg jag på bänken där jag blev energibehandlad av terapeuterna Helena Källström och Ulrika Hammarberg. Det är verkligen häftigt att man på så kort tid kan nå så stora resultat och insikter om våra emotionella programmeringar som barn. Under behandlingen fick jag kontakt med mitt inre barn, den lilla Malin, och skapade därmed en ny känslomässig programmering. Det var bland det häftigaste jag upplevt! Att kunna känna djup, ärlig och villkorslös kärlek till sig själv – det är fantastiskt! Dock betyder inte detta att jag är färdig med mig själv, det är viktigt att komma ihåg. Jag ser det som ett livslångt arbete att förbättra relationen till sig själv.

Jag hoppas ni som kommer delta i vår web-utbildning fortsätter jobba med er själva på ett djupare plan efter ni gått igenom tillräckligt många coachingsamtal, om ni nu känner att ni skulle vilja fortsätta er personliga utveckling. Med hjälp av energiterapi kan man få kontakt med den grundläggande och avgörande känslan för hur man känner inför sig själv och i samma session ändra den känslan då du fyller dig själv med kärlek istället. När vi i terapeutiskt arbete pratar om det inre barnet så ser vi det som att det inre barnet är våra känslor, de som automatiskt styr oss eftersom vi redan vid tidig ålder haft ett fullt utvecklande känslosystem därmed skapat strategier som du nu i vuxen ålder kan se i dina beteendemönster. Dina tankar, alltså ditt intellekt, är den vuxna delen av dig själv.

Att jag hjälper mig själv att utvecklas samtidigt som jag automatiskt hjälper andra är ett privilegium! Jag älskar mitt jobb!

Fundera lite på hur din egen relation till dig själv ser ut? Hur känns det när du ser dig själv i spegeln om du stannar där ett tag? Kan du känna att din mage fylls av varm härlig kärlek eller är det ofta negativa känslor?

Kommentera