Medverkan i TV4 Nyhetsmorgon

by on 21 juli, 2014

Under min vistelse i Hallstavik blev jag kontaktad av TV4 så igår avslutade jag denna intensiva men härliga vecka i tvrutan. Jag tackar Lifecap och alla inblandade för ett riktigt bra samarbete!

Jag och Hanna Kihlander från riksföreningen Frisk&Fri blev igår intervjuade av Lotta Engberg under Nyhetsmorgon.

Hoppas ni där ute som lider av någon typ av ätstörning finner mod att våga sök hjälp även nu på sommaren när Barn- och ungdomspsykiatrin tar ledigt. Det finns fler alternativ än BUP och både jag och Hanna har egen erfarenhet inom området, vilket betyder att vi på riktigt vet hur ni känner er.

Här kan ni se klippet: http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=2738143

Bilder från veckans inspelningar ser ni nedan:

1

2

3

Intervjun från Nyhetsmorgon:
bild-13

Kommentera