Boksläpp i höst

by on 4 september, 2014

Ni är många som frågat när min bok kommer ut och som ni säkert märkt har den blivit väldigt försenad. Jag var först tveksam över om jag skulle ta med mina självmordstankar och självskadebeteende. Nu har jag kommit så långt i min egen bearbetning och utveckling att jag känner mig redo att dela med mig av hela sanningen bakom det anorektiska beteendet. I boken kommer jag visa hela min sårbarhet för att på bästa sätt ge andra styrka och mod att våga söka hjälp. Det har tagit lång tid att skriva denna bok eftersom jag många gånger fått kontakt med känslan jag hade när jag funderade på att avsluta mitt liv och det har smärtat något så fruktansvärt mycket. Därför valde jag att vänta för att känna mig redo att visa den mest sårbara sida av mig själv. Nu hoppas jag innerligt att min bakgrund kan hjälpa många fina ungdomar där ute!

”Från dödstankar till livsglädje” kommer ut i höst! Så håll utkik!

Imorse när jag såg mig själv i ögonen kunde jag känna att jag är värdefull. Tidigare ansåg jag inte mig själv värd att leva. Det är en fantastiskt känsla, idag ägnar jag stor del av dagen att visa mig själv den kärleken. Malin det här gjorde du bra! 

https://www.youtube.com/watch?v=GXoZLPSw8U8

självskade

4 Responses to “Boksläpp i höst”

Kommentera