Vi är alla olika energifrekvenser

by on 2 oktober, 2014

Det är gynnsamt att se oss själva både som energi och materia. Allt består av energi och har olika frekvensnivåer. Vi är alla energisystem och står i ständig påverkan av varandra. Vi är så mycket större än materian, t.ex. vår utstrålning är icke-fysisk och väldigt kraftfull. Vår kropp däremot är den fysiska del av oss själva som vi behöver ta hand om.

Våra energinivåer avgör allt. Om du fokuserar på en hög och jämn energinivå skapar du ett härligt flow i ditt liv och då brukar det mesta lösa sig på ett önskvärt sätt. En del vill skylla på att vissa har en väldig ”tur” i livet men jag skulle vilja påstå att de skapar sina framgångar med hjälp av sitt sinne och energisystem. Detta kan ske både medvetet och omedvetet. Allt vi fokuserar på får vi mer av.

Om du lever ett stressigt liv och styrs av många måsten och yttre faktorer är det lätt hänt att du åker ner i energinivå. Då kan du alltid ta tankarna till hjälp för att höja din energi. Fokusera dina tankar på sådant du vill ha mer utav i ditt liv, eftersom det kommer resultera i att dina positiva känslor successivt ökar och skapar ett bättre mående. Låt ditt känslosystem vägleda dig genom livet. Då kommer du märka ditt liv tar en häftig vändning! Våra känslor kommunicerar ständigt till oss för att vägleda oss rätt.

När energin blir låg fungerar inte våra processer i kroppen lika bra och då går självläkningen trögare. När energin däremot är hög blir vi piggare, sover bättre, våra relationer fungerar och vi har mindre sjukdomar. Vi är skaparna av våra egna liv och äger kraften att själva påverka vår verklighet. Det som händer i ditt liv, saker som du drar till dig beror på den energi du sänder ut. Åldrande i förtid är en konsekvens av att ligga kvar på för låg energinivå under lång tid.

För att påverka din energifrekvens behöver du bli medveten om bla. din andning, motion, dina tankar och även känslor. För att träna på att ha ständig hög energi kan det vara bra att använda sig av uppgiften att varje dag skriva ner minst tre saker som ger oss energi. Detta är ett bra verktyg att kunna plocka fram de dagar vi behöver fylla på och ha en mer gynnsam energifrekvens.

Vilken energinivå ligger du på idag? Just nu fyller jag på min energi genom att njuta av sol och bad med ett härligt gäng i Grekland. Kom ihåg att det är medicinskt bevisat att skratt förlänger livet och förbättrar vår självläkning.

lawattraction

2 Responses to “Vi är alla olika energifrekvenser”

  • Karin T skriver:

    Riktigt bra skrivit! Så bra och intressanta inlägg du skriver.

    Jag lider av bulimi och dina inlägg har hjälpt mig väldigt mycket i mitt tillfrisknande, mest vad gäller min självkänsla, som är den viktigaste punkten.

Kommentera