Trailer på utbildningsfilm

by on 19 oktober, 2014

I samarbete med Lifecap var jag i somras och spelade in utbildningsfilmer till den kommande kognitiva coachingkursen.

Nu finns trailern till dessa filmer ute. I denna video beskriver jag en händelse som fick mina föräldrar att inse allvaret i mina destruktiva dieter. Den Malin som jag var då skulle aldrig få för sig att missa en fest. Därför blev det uppenbart för mina föräldrar att min bantning hade spårat ur när jag valde att stanna hemma bara för att slippa äta.

lifecap.se kan du köpa hela filmen. Då kan du använda min rabattkod som är MARO7486. Det ger dig 20 procent rabatt och koden kan även användas flera gånger på andra filmer också. Dela gärna koden med dina vänner så fler kan få hjälp till självhjälp.

Såhär skriver Gaya Pienitzka om videon: TV-serien om Djävulsdansen har satt begreppet medberoende på Sverigekartan. Lifecap erbjuder fördjupad kunskap och visar vägen till lösningar: Unga Malin, som tillfrisknat från anorexi, har utbildat sig till coach på Lifecap, hon kan se att hennes familj var medberoende när hon mådde dåligt. Familjens tillvaro kretsade runt att få Malin att äta. Inom kort publicerar vi filmen om ätstörningar.

http://www.mynewsdesk.com/se/lifecap-ab/videos/utseendefixering-och-aetstoerningar-aeven-det-en-djaevulsdans-16105

lifecapMind Recap logotype

Kommentera