Gott nytt år!

by on 1 januari, 2015

Nytt år, nya möjligheter och ännu en chans till en beteendeförändring. Många tycker det känns lättare att påbörja en förändring när ett nytt år är på ingång. Hur vill du utvecklas under kommande år? Vad vill du uppnå?

”Det enda som ligger i vägen mellan mig och det liv jag vill leva – är mina tankar” – Lili Öst

Mind Recap har i samarbete med LifeCap spelat in en serie utbildningsfilmer som kommer släppas under 2015. Du kan redan nu beställa hem trailern där jag, Malin Rosén, kortfattat berättar om när jag insåg att jag led av en ätstörning. Genom vårt program kommer du kunna få hjälp till självhjälp och även ta utvecklingen i din egen takt. Att bli frisk ifrån en ätstörning är en process som tar tid och man behöver därför ha tålamod.

Fråga dig själv redan nu: Vad behöver jag för att genomföra denna förändring? Exempel kan vara mod, stöd, inspiration, motivation, insikt och delmål. När du skrivit ner vad du behöver för att orka fullfölja din förändring bör du fråga dig själv: Hur ska jag gå tillväga för att få detta?

Lycka till och glöm inte att använda min rabattkod som är MARO7486 och ger dig 20 procent rabatt på alla filmer hos LifeCap.

http://www.lifecap.se/filmer-videos/anorexia-och-atstorningar.html

Våga hoppa ur din trygghetszon för att få möjlighet att vinna något bättre!


Fisk

Kommentera