Idag släpps min bok!

by on 20 januari, 2015

Detta är dagen som jag i så många år väntat på. Idag släpps min första bok där jag öppet delar med mig av min bakgrund som destruktiv anorektiker med självskadebeteende och självmordstankar.

Det har tagit mig många tårar och terapitimmar för att kunna skriva klart, och jag bearbetar fortfarande mitt förflutna och kommer arbeta med mig själv tills jag lämnar detta jordeliv. Men nu kan jag se en mening med min bakgrund, finna glädje i att den tagit mig dit jag är idag och hjälpa andra.

Jag känner mig lycklig över att jag idag finner ett större värde i mig själv än att reducera mig till ett utseende. Jag är väldigt tacksam över att jag för några år sedan stoppade det inbördeskrig som jag en gång startade mot min egen kropp. Våra kroppar är vårt transportmedel och förtjänar endast det bästa!

Det går bra att beställa boken direkt av mig (skicka mig i så fall ett mail på malin.rosen@gmail.com med dina adressuppgifter), eller t.ex. via Adlibris: http://www.adlibris.com/se/bok/fran-dodstankar-till-livsgladje—atstorningen-holl-pa-att-ta-mitt-liv-9789197802055

10698456_10152636183738411_2590007651905485018_n

6 Responses to “Idag släpps min bok!”

 • Pernilla Andersson skriver:

  Grymt jobbat tjejen! Har följt dig länge, detta är du sååå värd!

 • Emilia R skriver:

  Håller med ovanstående! Ser fram emot att läsa:)

 • Amanda N skriver:

  Wow, vad häftigt! Jag kommer beställa direkt av dig! Kram

 • Anna Persson skriver:

  Stort stort grattis!! Vilken grej! Jag vill gärna köpa ett signerat ex!

 • Carina Jönsson skriver:

  Hej!
  Starkt av dig att ge ut en bok där du skriver om dina självskadebeteende. Jag har en dotter som i tre år skurit sig själv och även börjat svälta och vi har svårt att stoppa henne. Hon spyr när vi inte ser och när vi inte är hemma. Jag är verkligen desperat och skulle gärna behöva komma i kontakt med dig, om inte annat så för min egen skull. Kan tänka mig att du har lite tips till oss anhöriga också eftersom du varit i missbruket själv.

  Hör gärna av dig!
  Med vänlig hälsning, Carina J

  • admin skriver:

   Hej Carina,

   Självklart vill jag hjälpa er. Det vore bra om vi kunde pratas vid så jag får höra lite mer om er situation. Jag kommer att vara tillgänglig efter 17.00 i eftermiddag, om du har tid då kan du ringa upp mig på 0708476682. Annars når du mig bäst på malin@senseworkout.se

Kommentera