Kommande web-utbildning och retreats

by on 6 april, 2015

Det är mycket spännande som händer just nu. Mind Recap har i samarbete med Lifecap spelat in en serie web-terapi sessioner som beräknas vara klara i början av maj. Utbildningen kommer att vara webbaserad och bygger på kognitiv beteende terapi (KBT). Den ger verktyg att hjälpa sig själv, men där jag under vissa utvalda tillfällen kommer finnas till hands för att svara på era frågor. 

Mind Recap har även påbörjat ett samarbete med härliga Fanny Robertsson som i slutet av juli blir färdigutbildad yogalärare. Just nu planerar vi för kommande retreats där vi kommer köra en blandning av yogapass, gruppterapi och lyssna på inspirerande föreläsare. Dagarna kommer att avslutas med gemensam middag följt av guidad meditation. Tanken är att vi ska samlas på kvällarna för att laga den goda och hälsamma maten tillsammans, just för att skapa en stark och härlig gemenskap.

Detta kommer vara dagar helt i hälsans tecken!

Information om anmälningsdatum kommer läggas upp här på sidan. Håll utkik!

Med kärlek,

IMG_2953

(För att se mer av Fanny, gå in på ”yogabloondie” på instagram)

Kommentera