Recensioner av boken

by on 11 april, 2015

Jag är så upprymd och tacksam för all den positiva respons som jag fått av er som läst min bok. Det gläder mig även att många som inte själv har någon erfarenhet av ätstörningar uppskattar boken för de mentala delarna jag skriver om.

10698456_10152636183738411_2590007651905485018_n

”Det gör ont att läsa om en ung tjej som på grund av ätstörningar och svag självkänsla funderade på att ta sitt liv. Malin vände hatet mot sig själv till den bästa resa man kan vara med om, resan mot inre trygghet och livsglädje. Jag är glad att vara en av pusselbitarna som gjort det möjligt för Malin att komma in på rätt väg. I denna bok delar Malin på ett lättförståeligt sätt med sig om hur hon jobbat med sig själv och idag är hon en inspirationskälla för många, även om man inte lider av någon ätstörning.” – Mia Törnblom/ författare och föreläsare

”Boken ”Från dödstankar till Livsglädje” är en bok som alla kan och borde läsa, även de som inte har problem med ätstörningar. Malin skildrar sin ångest på ett otroligt bra sätt. Hon skildrar också lögnerna och att det är alla andra som har fel, och att felet definitivt inte var hennes, utan omgivningens.

Jag blev verkligen tagen av boken och den är väl värd att läsa. Även om det var Malin som hade problem med ätstörningar så drabbade detta hela familjen och det framkom på ett bra sätt i boken. När man väl börjat läsa boken var den svår att släppa.” – Ing-Britt Carlson/ ekonomichef

”När jag läste Malins bok så blev det som ett slag i bröstet, och känslor vällde fram. Hon berör verkligen på djupet med sin historia, ärligt sant och äkta och med en touch av otrolig kunskap om ämnet. Malin är en otrolig förebild bland andra unga tjejer som lider där ute.”Linda Näslund/ diplomerad energi- och samtalsterapeut.

Jag har läst färdigt din bok och kan säga att det var en utav de bästa böcker jag läst på senaste tid! Det är så härligt att både läsa och se hur du har växt och blivit starkare. Jag har fått väldigt många lärdomar av denna bok och dig. Du är en fantastisk förebild!” - Sandra Bajic, 21

”Malin Rosén är en fantastisk förebild för alla som tror att de kommer att må bättre, bli lyckligare eller mindre ensamma bara de blir smalare, snyggare eller mer vältränade. Malin har tagit sig från ett extremt destruktivt liv till att ta väl hand om sig själv och må bra. Idag ägnar hon sin tid åt att hjälpa andra.

Jag har förmånen att samarbeta med Malin vid produktion av radio, film och Web-terapi och är imponerad över hennes djupa insikter och hennes förmåga att lära ut. Jag kan varmt rekommendera hennes bok. Läs den!” – Gaya Pienitzka/ grundare till Lifecap AB

”Malin delar ärligt och öppenhjärtligt med sig av sin egen historia. Hon berättar om det svåra, det som gör ont. Om jakten på bekräftelse, kontroll över maten, synen på kroppen, rädslan att inte duga, känslorna som finns inombords. Det är en bok som ger oss inblick i en tonårstjejs värld full av utseendefixering och dåligt självförtroende. Det är en bok som ger oss tankeställare och får oss att fråga våra barn en gång extra hur de egentligen mår.  Malin är en inspiration och förebild och hennes bok berör på djupet.” – Helena Källström/ föreläsare, samtalsterapeut och diplomerad mindfulnessinstruktör.

Wow vad bra din bok är! Den är verkligen stark, tänkvärd och jag tror de flesta tjejer kan känna igen sig i den från tonåren. Känns i hjärtat att läsa vilka mörka tankar du haft. Men är så tacksam för att du hittade styrka att tillfriskna och se det positiva i den du är!”Sandra 28/ socionom

Ni som vill köpa boken hittar den här på Adlibris: http://www.adlibris.com/se/bok/fran-dodstankar-till-livsgladje—atstorningen-holl-pa-att-ta-mitt-liv-9789197802055

Kommentera