Vad gör du idag för att fira din existens?

by on 7 maj, 2015

Varför lär vi oss att vara styrda av rädsla och därmed hålla tillbaka vår kärlek? Negativa tankar och känslor som går på repeat fastnar i cellerna och skapar med tiden sjukdomar. Den villkorslösa kärleken finns ju inom oss alla.

När jag tränar och befinner mig i naturen är jag ett med mig själv. Hjärtat blir lyckligt och slår några extra slag för min skull, lyckohormonen och energin flödar fritt genom hela min kropp. Och jag känner ända ut i fingertopparna vilket härligt team vi är. Älska är ett starkt ord, jag tycker om dig. Men när jag kommit dit att jag kan älska och acceptera mig själv precis sådan som jag är, kan jag läka min kropp fullt ut.

”När du accepterar dig själv precis som du är, när du lär dig att älska det som är du, inifrån och ut, det är ju först då som du, på djupet, kan älska andra människor på samma sätt”Carolina Gårdheim

Idag vill jag även passa på att hylla alla modiga killar som börjat höra av sig till mig, där ni öppet delar med er av ert innersta. Och om hur tufft det kan vara att sitta fast i ett träningsberoende. Ni är otroligt starka och hela jag fylls av hopp, då jag vet hur svårt det kan vara att våga visa sig sårbar. Speciellt i ett samhälle där många killar blivit uppfostrade i att ”riktiga män inte gråter”. All kärlek och cred till er, nu är vi rätt väg!

”Sluta umgås med fel människor. Livet är för kort för att ägna din tid åt människor som suger lyckan ur dig. Om någon vill ha dig i sitt liv, så skapar de plats för dig. Du ska inte behöva slåss för det. Jaga aldrig, aldrig efter en plats hos någon som glömmer ditt värde” – Stefan Ekberg

 

iii IMG_3122 IMG_3129 jii

Kommentera