Idag släpps min E-terapi!

by on 12 maj, 2015

Idag släpps min E-terapi om ätstörningar som jag i samarbete med Lifecap och kompetenta filmproducenten Lars Forssberg spelat in!

”Har du gått i terapi tidigare? Känner du dig osäker på om det här är möjligt? VI förstår det. Att gå till en terapeut eller psykolog kan vara som att försöka lära sig köra bil av någon som själv aldrig suttit bakom ratten. Många av dem som försöker hjälpa andra har bara läst sig till sin kunskap. Det är som skillnad mellan natt och dag att ta hjälp av någon som faktiskt har genuin erfarenhet av att lösa det problem som man själv lider av.

Vi erbjuder en djupgående serie om tio avsnitt kognitiv E-terapi mot matmissbruk och ätstörningar. Varje avsnitt omfattar texter med fakta, uppgifter och lektioner samt cirka en timmes video-inspelning med instruktioner där Malin och Gaya deltar. Kostnaden för E-terapin utgör bara en bråkdel av de cirka åttatusen kronor som det skulle kosta att göra det här arbetet i ett terapi-rum.”

https://app.coursio.com/store/lifecap/hantera-atstorningar-e-terapi-i-tio-steg

mmm11265223_10153030468053411_174611197491078219_n1IMG_3144

Kommentera