Ingenting utanför dig själv kan tillfredsställa ditt inre

by on 17 maj, 2015

Det spelar ingen roll hur ditt liv ser ut i andras ögon, hur många vänner du har, om du hänger med ”inne-gänget”, har de senaste märkeskläderna eller om du och din familj utåt sett ser ut att vara den ”perfekta familjen”. För bakom detta så kallade perfekta liv behövs en inre lycka för att kunna känna en djupare mening med sitt liv. Att sträva efter att passa in i någon orealistisk idealbild hjälper inte dig att komma dit, tvärtom – du blir stressad, tappar bort dig själv och till slut försvinner livslusten. Det händer när vi styrs av rädsla istället för kärlek. Allt vi upplever börjar i vårt inre. Samma händelse kan av två personer upplevas helt olika, och det beror på hur det ser ut inom oss. När vi förändrar vårt inre, ändras hela vår verklighetsbild.

Vad har vi egentligen tjänat på att bli uppfostrade i Jantelagens värld? Inte mycket, om du frågar mig. Det är dags att vi byter riktning –> ”love yourself up”. Att alltid lägga stor vikt i vad andra tycker och tänker skapar ett väldigt begränsat liv. Lev för din egen skull och tänk att för varje andetag du tar fyller du din kropp med ny härlig livskraft och kärlek.

Om din självkärlek resulterar i att en viss typ av människor börjar ignorera dig är det ju toppen! Då har du fått bekräftat att dessa personer inte längre förtjänar din närvaro.

Varken barn eller djur tvekar på sin fullkomlighet. Så varför börja med något så onödigt när vi växer upp? När du har hittat tillbaka till din självkärlek kan du sluta jaga och på riktigt börja leva. Varje gång jag tappar mitt positiva ”flow” lär jag mig något nytt och frågar då alltid mig själv: ”Finns det något behov som jag nu missat att tillgodose eller har jag varit oärlig mot mig själv?”

Lycka för mig är när mitt leende inte sätts på utan är där utan att jag tänker på det. Du är din egen perfektion så gå nu ut och njut av en fantastisk dag!

jjj

Kommentera