Vinster i att börja älska sig själv!

by on 28 september, 2016

När du inser ditt värde vågar du börja välja istället för att alltid bli vald. Du tar bättre beslut, blir en skönare och mer avslappnad person att hänga med. Eftersom du vet vad du behöver och förtjänar väljer du vilka du släpper in istället för att rulla ut röda mattan till allt och alla. Du orkar inte längre lägga energi på något som inte gynnar eller gör dig gott. Allt blir roligare eftersom tryggheten inom dig gör att du kan bjuda mer på dig själv och välkomna utmaningar istället för att låta dina rädslor styra.

När vi har svårt att släppa taget om saker som inte är bra för oss handlar det ofta om att vi inte tror vi förtjänar bättre. Så jag säger: Släpp kontrollen, frigör dig och våga välja det som du mår bra av. Livet blir lättare och livsvägen tydligare när du följer din magkänsla!

img_7581

Kommentera