Ringsjön runt 2013

by on 2 juni, 2013

Hej alla härliga människor som kikar in här på min blogg och som vill utvecklas! Vad vore livet utan utmaningar?

Jag cyklade mitt första cykellopp igår. Jag valde rundan på 65 km och det var bland det roligaste jag gjort. Tack vare att jag hade tränat ganska bra och cyklar regelbundet ganska långt så kändes 65 km nästan för kort, jag hade kunnat utmana mig och ta den långa rundan på 12 km. Men samtidigt är jag nöjd att jag valde 65 km rundan och kunde njuta och minnas loppet som ett härligt lopp och därför kommer jag vilja göra om detta!

Jag cyklade inte för att ta personbästa men är ändå nöjd med min tid. Jag ville inte tävla med mig själv utan jag ville uppleva och njuta av rundan i ett behagligt tempo, nästa gång blir det den långa rundan på 12 mil och jag är även sugen på fler cykellopp. Vätternrundan nästa år kanske?
Det var en häftig upplevelse att hänga på proffscyklisterna och trampa i deras tempo ett tag. Det är riktigt härligt att kunna uppleva så mycket och samtidigt känna endorfinerna av hastigheten! Cykling är världens roligaste sport.

Tack Hasse Bengtsson i Svedala för din coachning gällande växlarna och vår trevliga pratstund. Nästa gång ses vi på den långa rundan och då ska jag verkligen gå in för det och se hur snabbt jag kan cykla när jag ger allt. :)

bild 4redi bild 6redi bild 9redi

Kommentera