Senseworkout

Hej!
Jag är en pigg och glad tjej men det har tyvärr inte alltid varit så. När jag började gymnasiet fokuserade jag alltmer på mitt yttre vilket ledde till att jag fick allvarliga ätstörningar som höll på att förstöra mitt liv. Det är inte alla förunnat att ta sig ur dessa problem. Jag hade tur och fick bra hjälp men utan mitt eget engagemang hade jag inte lyckats. Denna resa fick till slut oanade positiva konsekvenser. Jag fick drömmar och mål med livet! Något år tidigare visste jag inte vad jag ville bli och vad meningen var med att kämpa.

I min bok skriver jag om ”Mentafysbalans” vilket har gett namnet till denna blogg. För att må bra räcker det inte med att träna sin kropp till perfektion, det gäller att lägga ner precis lika mycket tid på att träna sitt inre för det är först när vårt sinne är vältränat som vi verkligen mår bra!

Nu lever jag världens bästa liv och vill gärna dela med mig av mina erfarenheter, bland annat på denna blogg, via föredrag som jag älskar att hålla och via den bok som snart kommer ut i handeln.

/Malin Rosén

2 Responses to “Senseworkout”

Kommentera